fronter Kirjutas:
Ma saan nagu aru mida peaks tegema aga kuidas sellele pole pihta saanud! Ma nimelt ei suuda redsn0w mitte mingi nipiga arvutisse saada! Äkki keegi oskab seletada kuidas asi käib, mul win xp! Kõik saab nagu tehtud sinnamaani, kuni tuleb miski hall aknake kus viimane lause oli (Please select the corresponding IPSW for your CURRENT firmware.) Mis edasi?
redsn0w saad arvutisse nii kui sa laed alla kõigepealt
utorrenti, installid ära ja siis tõmbad utorrenti faili millega ta hakkab redsn0wd alla laadima. Selle torrenti faili saad tõmmata
siitKui utorrent selle redsn0w ära tõmbab siis ava see ja kui ta tahab et sa paneks sinna selle IPSW faili siis tõmba see fail
siitVahepeal annab ta sulle pakkuda mis programme sa tahad telefoni panna,
Kindlasti ära pane linnuksest icy ette, pane ainult cydia!siis tahab et sa viiksid telefoni DFU mode selleks hoia näidatud aegadel all vastavaid nuppe siis ehk kõigepealt power nuppu 5 sek siis power nuppu mitte lahti lastes vajuta ka home nuppu hoia neid korraga all 10 sek, peale 10 sek lase power nupp lahti ja jätka home nupu hoidmist u 30 sek. next next ja jailbreakitud.
unlocki tõmbad pärast cydiast nagu õpetuses kirjutatud alguses.
Järjekordne probleem! Tõmbasin selle faili, (pea kolm tundi läks aega) kasu ei midagi, pakkisin lahti ja avastasin, et seal pole sellist faili mis sobiks!