Tee uus teema Vasta teemale  [ 9 postitust ] 

Printerivaade

Eelmine teema   Järgmine teema 

Autor Sõnum
 Teema pealkiri: [Arvustus] Dropbox
PostitusPostitatud: Kolmapäev 13.Jaan 2010 21:02 
Vanemarvustaja ☆
Kasutaja avatar
Liitus: 24.11.2009
Foorumis: Praegu

Nimi: Dropbox - http://www.dropbox.com
Kategooria: Online failide hoidmine
Hind: Tasuta
Arendaja: Grupp arendajaid, eesotsas Drew Houston ja Arash Ferdowsi

Oled sa kunagi läinud poodi ning kassa juures avastanud, et sul on rahakott koju jäänud?

Sama asi võib juhtuda ka sinu failidega. Oled sa näiteks otsinud üht pilti oma Mac'i kõvakettalt ning avastanud, et see on tegelikult sinu iPhonel?
Või oled sa kunagi käinud reisil ning su arvuti on teadmatul põhjusel üles ütlenud, kuid sa oled lubanud oma kodustele pidevalt pilte saata ja neid juhtuvate asjadega uuendada.

Sellele probleemile on leidnud vastuse Dropbox.
Pilt

Dropbox on rakendus millega sa saad üleslaadida oma tähtsad failid ning jagada neid teistega. Dropboxi rakendus teeb su süsteemi kausta mille abil sa saad väga lihtsalt üleslaadida oma faile. Samuti on neid väga lihtne kätte saada. Keegi kellel on arvuti, iPhone/iPod Touch või veebibrauser, saavad su faile vaadata ja alla laadida kõigest paari nupuvajutusega.

Pilt
Hetkel olen kasutanud Dropboxi juba üle kuu ning ma ei teagi, kuidas ma varem hakkama sain. Varem ma tassisin oma arvutit kaasas, mis oli ääretult ebamugav, sest mul oli vaja näidata inimestele faile mida suvalisse kohta üles ei ole hea laadida. Nüüd tasub mul lihtsalt Dropboxis lisada failid kaitstud kausta ning ma saan need sealt kätte igal ajal, kui mul vaja. Samuti ei pea ma kaasas kandma tüütut mälupulka mis mul alatasa ära kadus.
Kõige rohkem meeldib mulle see, et kui ma pole kodus, kuid sooviksin tööd teha siis saan ma kellegi arvutis seda vabalt teha, mul tasub ainult kodus eelnevalt asjad üles laadida.

Hinne: Pilt - Dropboxi tasuta versioonil saab kaasa 2GB ruumi mis on minujaoks veidike vähe.

"I shall not commit the fashionable stupidity
of regarding everything I cannot explain as a fraud."

- C.G. Jung

Üles
 Foorumil Profiil  
Share    
 Teema pealkiri: Re: [Arvustus] Dropbox
PostitusPostitatud: Kolmapäev 13.Jaan 2010 21:15 
Uus tulija !
Uus tulija !
Liitus: 11.01.2008
Foorumis: 28.07.2010
Dropboxi puhul on kõik kuidagi ideaalselt paigas...juba pea pool aastat seda kasutanud ja vääääääga rahul.

Eriti meeldib mulle iphone app, mis pildistatud pildid otse dropboxi saadab, seega kui koju lähen on data kohe arvutis olemas :)

Üles
 Eemal Profiil  
Share    
PostitusPostitatud: Neljapäev 14.Jaan 2010 01:13 
Moderaator ☆
Kasutaja avatar
Liitus: 02.12.2008
Foorumis: Praegu
Jube aeglaselt tõmbab dropboxist arvutisse asju, 7 megase netiga tõmbas maksimum 40kbs. Ei tea kas oli lihtsalt mingi serveri kala või ongi nii aeglane :?:
Muidu on väga kasulik programm :wink:

iPhonede remont - 2G, 3G, 3GS ja 4!

Üles
 Foorumil Profiil  
Share    
PostitusPostitatud: Neljapäev 14.Jaan 2010 12:08 
Uus tulija !
Kasutaja avatar
Liitus: 02.07.2008
Foorumis: 26.08.2010
Failide hoidmine on siiski vaid see lihtsamat sorti Dropboxi kasutus.
Dropboxi saab kasutada andmete syncimiseks. Kasulik on see nendele, kes kasutavad üheaegselt lauaarvutit ja läpparit. Näiteks on võimalik syncida järgmisi andmeid: ical, address book, bookmarks ja terve pinutäis kolmada peo progede andmefaile nagu - 1password, omnifocus, notebook jpm. Kusjuures see syncimne on kasutajale täiesti märkamatu, õieti öeldes tegelikult sellist tavapärast syncimist ei tehtagi - kasutaja kasutab lihtsalt oma ühte ja peamist andmekogumit.

Syncimise seadistamiseks tuleb arvutis vastava programmi andmefolder liigutada dropboxi folderisse, luua sellest symbolic link ja see omakorda liigutada tagasi sinna asukohta, kus programm teab oma andmed asuvat (viimane on muidugi mõlema arvuti kohta). Osadel programmidel saab otse seadistuste alt määrata andmete asukohta, nendel pole siis loomulikult vaja sym linki tegema hakata.
Symbolic linke saab tekitada terminali käskude abil või selle abil: http://seiryu.home.comcast.net/~seiryu/ ... inker.html

Kogu selle ilu juures on ka väike oht - kahest arvutist korraga muutuste tegemine võib andmed ära rikkuda. Kui seda õnnestub vältida on kõik ok ja väga töökindel.

Üles
 Eemal Profiil  
Share    
PostitusPostitatud: Neljapäev 14.Jaan 2010 17:46 
Fänn ••
Liitus: 11.11.2008
Foorumis: Eile
Mikk, sa ei kujuta ette ka kui palju lihtsamaks sa mu elu tegid ! Suured tänud !

Üles
 Eemal Profiil  
Share    
PostitusPostitatud: Neljapäev 14.Jaan 2010 21:37 
Kasutaja •
Liitus: 11.06.2009
Foorumis: 27.06.2010
lisaks:
Pictures folderis olevad pildikaustad muutuvad automaatselt web gallery'deks, mis on kõigile kättesaadavad, seda muidugi kui jagad seni ainult sulle teada oleva galerii aadressi teistega.
Public folderis olevad failid on teistele netist allalaetavad(kui avaldad lingi).
Tasuta versiooni puhul on võimalik laiendada kettaruumi 5gb-ni (iga dropboxi kasutama meelitatud sõbra eest saad 250mb lisaruumi).
Kui muudad mõnda faili, siis on kuni 30 päeva on kõik eelnevad versioonid sellest failist netist taastatavad elik vaesemehe backup. Tasulisel versioonil vist 30 pävast piirangut ei ole.

Üles
 Eemal Profiil  
Share    
PostitusPostitatud: Reede 12.Veebr 2010 16:45 
Fänn ••
Liitus: 29.01.2010
Foorumis: 04.09.2010
olen dropboxi umbes kuu kasutanud ja see on mulle suurepäraseks vahendiks ilma juhtmeta :iphone: syncimiseks!

Üles
 Eemal Profiil  
Share    
PostitusPostitatud: Esmaspäev 22.Veebr 2010 21:43 
Uus tulija !
Uus tulija !
Liitus: 10.02.2010
Foorumis: 11.03.2010
Võibolla loll küsimus, aga kas Dropboxist saab asju ka (näiteks pilte) telefoni salvestada? Püüdsin, aga ei leidnud.

k.

Üles
 Eemal Profiil  
Share    
PostitusPostitatud: Teisipäev 23.Veebr 2010 10:24 
Fanaatik •••
Liitus: 16.12.2008
Foorumis: Eile
http://www.dropbox.com/iphoneapp

Üles
 Eemal Profiil  
Share    
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 9 postitust ] 

Kes on foorumil

Fännid foorumit lugemas: Registreeritud fänne pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis

Hüppa:  

apple.spot.ee kujunduse on loonud Midnight Phoenix ja N.Design Studio, täiendatud Kuldari & Oliver K. poolt
apple.spot.ee on ametlik ja suurim Apple User Group Eestis (seisuga august 2009)
apple.spot.ee mootoriks on phpBB © 2000-2009 phpBB Group.
© AppleSpot / MTÜ Trendspot. Kõik õigused reserveeritud, loata/viitamata kopeerimine keelatud.