Nimi: Sleep Cycle
Kategooria: Äratuskell
Hind: $0,99, €0,79Arendaja: LexWare Labs AB
Kas sa oled kunagi ärganud ja olnud sama unine, kui sa magama läksid, kuigi sa said "piisavalt" palju magada?Seda tingib sinu äratuskella vale äratamise aeg. Mitte aja suhtes vaid sinu magamis oleku suhtes. Inimese uni koosneb 3 osast: ärkvelolek, uneseisund(e. seisund kus sa näed unenägusi), sügav uneseisund(seisund kus su keha kõige rohkem puhkab).
Tavalised äratuskellad selliste muutujatega ei arvesta, kuid Sleep Cycle on ehitatud selle jaoks, et äratada sind kõige optimaalsemalt ja muuta su päev lihtsamaks.
Sleep Cycle kasutab sinu iPhone või iPod touchi sees olevat kiirendusmõõturit, et sind paremini äratada. Nimelt, sinu seade peab asuma sinu voodis kogu aja mil sa magad. Nii saab Sleep Cycle mõõta sinu liikumist voodis ja arvutada välja, kui sügavalt sa magad ning kasutada seda infot, et sind õiges unefaasis üles äratada.(Ülesäratamine toimub 30 minutilise aja sees enne sinu seatud äratusaega)
See garanteerib sulle lihtsama ärkamise ja puhanud oleku, sest Sleep Cycle äratab su kõige kergemas unefaasis üles.
Samuti pakub Sleep Cycle sulle võimalust näha oma uneolekuid graafikul.(vt. esimest pilti) See toob välja ka sinu keskmise uneaja ja magama mineku ning ülesärkamis ajad. Sul on ka võimalus jagada oma unegraafiukut teistega E-maili või Facebooki vahendusel.
Rääkides oma kogemustest siis ma ei saa rohkem rahul sellega olla. Kuigi ülevalt nähtavalt pildilt on näha, et olen antud rakendust kasutanud 8 päeva siis tegelikkuses olen ma rakendust kasutanud üle kuu. Oma softi uuendades juhtus äpardus ja info kadus, kuid see andis mulle võimaluse näha kas rakendus ka tegelikkuses minu päeva paremaks teeb. Kasutasin oma vana äratuskella ja endagi üllatuseks oli ärkamine kordades raskem ja pidin päeval tassi kohvi sisse jooma, et ärkvel püsida.
Rakendus on tõepoolest muutnud minu magamisharjumusi lihtsamaks ja teinud igapäevase ärkamise talutavamaks. Soovitan väga soojalt!
Hinne: